miercuri, aprilie 14, 2010

Gara CFR Baile Herculane ( interior )

Gara CFR Baile Herculane

Jocuri Noi pe jocuri.itbox.ro (5)

Joc de curse 2
Joc de curse
Joc de table
Elicopterul

Banc misto de tot :)))

- Domnule doctor... am o mare problema!
- Ce problema ai domnule?
- Domnule doctor... in fiecare dimineata imi beau cafea si...
- Si e foarte fiesc domnule!
- Domnule doctor, dar pe langa cafea mananc si ceasca de cafea!
- .... Pe toata?
- Nu domnule doctor... mai ramane doar toarta!
- Pffttt domnule, nu stiti ce pierdeti! Toarta e cea mai buna!

Everqueen – Tribute to Queen

Hard Rock Café si IMIPLACEMIE prezinta sambata, 22 mai – Everqueen, cea mai buna trupa tribut din Europa a legendarei formatii Queen.

Incepand cu ora 22.30, Terence Berardone, Alessandro Re, Andrea Scacco, Vincenzo Ruopolo si Terzio Di Fiori vor interpreta pe scena din Hard Rock Cafe hiturile care au facut din Queen trupa care a marcat definitiv evoulutia rockului.

iPad Apple de vanzare la emag!

eMag, cel mai mare retailer online electronice şi IT pe piaţa locală, cu afaceri de 64 de milioane de euro în 2009, preia comenzi pentru tableta de Internet iPad de la Apple. Primele unităţi vor fi livrate, joi 15 aprilie, conform informaţiilor de pe site.

iPad Apple de vanzare la emag.ro o sa fie disponibil in 3 versiuni ! de 16G http://scurt.eu/4q, de 32G http://scurt.eu/4r si de 64G http://scurt.eu/4s

Army in Concert in Bucuresti

Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine cel de-al patruea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 19.30. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events, cu sprijinul extraordinar al Centrului Cultural European Sector 6 si al Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”.