joi, aprilie 08, 2010

Curs Valutar 8 Aprilie

Euro s-a apreciat in raport cu leul cu 0.022 RON
Dolarul s-a apreciat in raport cu leul cu 0.033 RON

Festivaluri de muzica - OST Muntain Fest

Vineri, 6 August 2010, 14:00 – Duminică, 8 August 2010, 22:30
Poiana Mare, Busteni, Romania

Vor fi puse în vânzare 2000 abonamente şi nu va exista posibilitatea achiziţionării de bilete pe zile dintr-un motiv foarte obiectiv: OST Mountain Fest este un eveniment socio-cultural care se desfăşoară pe parcursul a 3 zile şi dorim ca participanţii să fie prezenţi pe întreaga perioadă de desfăşurare.

Mayhem in concert la Cluj Napoca

Concertul formatiei MAYHEM face parte din turneul european ce va debuta in Cluj-Napoca / Romania in data de 23 mai si va trece prin tari precum Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Serbia si Italia.

Vodafone oferă clienţilor acces la Twitter prin SMS

• Utilizatorii Vodafone Romania pot primi notificari gratuite prin SMS cu mesajele postate de prietenii din reteaua Twitter
• Activarea serviciului se face prin trimiterea unui mesaj cu textul “START” la numarul 89338 (“TWEET”)
• Utilizatorii pot posta mesaje pe Twitter printr-un SMS tot la numarul 89338

Bucuresti, 7 aprilie 2009 – Utilizatorii Vodafone Romania pot primi de acum notificari gratuite prin SMS ce includ postarile prietenilor din reteaua sociala Twitter. Clientii serviciului pot opta sa primeasca notificari doar de la anumite persoane pe care le urmaresc si pot stabili si intervalul orar in care primesc mesajele.

De asemenea, utilizatorii serviciului Vodafone Internet pe mobil pot posta mesaje in reteaua de socializare Twitter prin intermediul site-ului de mobil Twitter sau prin intermediul SMS-ului.