sâmbătă, mai 01, 2010

National Geographic Channel primul documentar cu eruptia vulcanului din Islanda

National Geographic Channel prezinta primul documentar despre eruptia vulcanului din Islanda

Haos din cenușa: Vulcanul din Islanda are premiera pe 9 mai de la ora 21:00

Devastatoarea erupție a vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda, petrecuta la mijlocul lunii aprilie, a adus haos pe cerul Europei prin oprirea traficului aerian și blocarea a sute de mii de pasageri in diverse parti ale lumii.

Romanii recunosc ca sunt dependenti de Internet si de telefonul mobil

Intre 30 martie-30 aprilie 2010, site-ul Go4it.ro si-a provocat utilizatorii sa-si recunoasca dependenta de gadgeturi si prizabile.

Cel mai important site din Romania dedicat gadgeturilor a desfasurat timp de o luna primul recensamant virtul al dependentilor de tehnologie care nu se sfiesc sa recunoasca.

Maratonul ”Prima Evadare” se desfasoara de Ziua Europei , pe 9 mai

"Prima Evadare" este singurul maraton de mountain-bike din Bucuresti si cel mai mare concurs de acest gen din tara. Aflat la a doua editie, concursul se va desfasura duminica, 9 mai, de ziua Europei. Anul trecut concursul a adus la start peste 600 de concurenti, stabilind un nou record national de participare.
“Suntem increzatori in succesul acestui maraton, deoarece cu 10 zile inaintea startului s-au inscris online peste 500 de concurenti. Astfel, estimam ca anul acesta vom avea un numar total de peste 1000 de participanti, majoritatea acestora fiind amatori”, a declarat organizatorul concursului, Daniel Sardan, din partea Clubului Alpin Roman.

Targ de Antichitati si Noutati – 3 – 6 iunie 2010

Prima editie a Targului de Antichitati si Noutati se va desfasura in perioada 3-6 iunie la Muzeul National de Istorie al Bucurestiului

Europa la noi acasa

Va asteptam in perioada 1 – 10 mai 2010 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti unde v-am pregatit concerte folk, pop si rock, spectacole de teatru, intalniri cu personalitati ale vietii culturale romanesti, expozitie de fotografie si … multe altele

2 Mai Ziua Tineretului

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti anunta organizarea unei actiuni cu caracter sportiv si de divertisment la care vor participa tinerii din Bucuresti cu ocazia zilei de 2 Mai Ziua Tineretului in parcul IOR, intrarea I Cuza incepand cu ora 10:00

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va invita de 2 Mai in parcul IOR la Foisor incepand cu ora 10:30 la concerte de muzica medievala, folk, pop si rock cu: Mircea Bodolan, Grupul de muzica medievala si traditionala Truverii, grupul de muzica folk Wind, grupul de muzica rock Solaris, trupa 13 si solistele pop Diana Doroftei, Ana Cojocaru , Camelia Stanciu.