joi, mai 06, 2010

Start EUROPAfest 2010

Singurul festival din Europa care reuneşte jazz, blues, pop şi muzică clasică, se desfăşoară în Bucureşti între 7 şi 13 mai. Peste 250 de artişti din 36 de ţări susţin concerte de excepţie pe scenele Capitalei – Sala Auditorium, Art Center Tinerimea Română, Hard Rock Cafe sau Art Jazz Club vor răsuna în acordurile unora dintre cele mai cunoscute nume ale scenelor Europei şi SUA.

Ediţia cu numarul 17 a EUROPAfest debutează pe 7 mai printr-un concert dedicat Zilei Europei, realizat în parteneriat cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Iris cântă în deschiderea AC/DC

Trupa Iris va canta in deschiderea concertului AC/DC in Romania, programat pe 16 mai, in Piata Constitutiei din Capitala, informeaza organizatorii evenimentului.

“Ne bucuram nespus ca trupa Iris va avea ocazia sa cante inaintea celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii!” a declarat Cristi Minculescu, liderul Iris.

In afara de Iris, inaintea recitalului trupei australiene, va mai urca pe scena o alta formatie al carei nume nu a fost facut public inca.