luni, mai 03, 2010

Balul Bucurestiului Interbelic

Va invitam in 27 mai, de la ora 20:00, la Balul Bucurestiului Interbelic, un eveniment cultural organizat de Fundatia Calea Victoriei in parteneriat cu Cercul Militar National, sub egida Bancii Nationale a Romaniei si a Ministerului Culturii si Patrimoniului National.


Cercul Militar National este una dintre cladirile emblematice ale orasului, un palat a carui istorie este strins legata de Calea Victoriei, de perioada interbelica si de balurile din acea vreme. Data a fost aleasa avind in vedere existenta in perioada interbelica a lunii orasului Bucuresti (9 mai – 9 iunie), care presupunea o serie de manifestari culturale si festivitati desfasurate in capitala.

Mesajul Balului este de a atrage atentia asupra istoriei bogate si frumusetii arhitecturale a Bucurestiului interbelic, oras pastrat in mare parte si astazi, prezent linga noi cu farmecul si povestile sale nostalgice. Aceste valori se afla intr-un real pericol de a fi pierdute sau distruse prin lipsa spiritului civic si nepasarea oamenilor care traiesc in capitala.

Festivalul Cerbul de Aur 2010

1-6 Septembrie 2010
Piata Sfatului
Brasov

Festivalului Internaţional de Muzică, Cerbul de Aur 2010, a XVIII-a ediţie se va desfăşura la Braşov între 1-6 septembrie 2010 în Piaţa Sfatului.

Potrivit Televiziunii Romane, conceptia artistica a spectacolului de deschidere, a semifinalelor, finalei, precum si a recitalurilor invitatilor straini va prezenta o imagine noua a Festivalului Cerbul de Aur, care va imbina linia traditionala a evenimentului cu idei moderne.

Surprize-surprize pentru Adina Buzatu la Bucharest Fashion Week

Consecventa stilului care a consacrat-o, Adina Buzatu a adus pe podiumul Festivalului de Moda de la Bucuresti cea mai fashion colectie din intregul festival.

Colectia TRENDS by ADINA BUZATU conceputa cu piese ale italianilor de la Messagerie si Royal Hem, ale britanicilor de la Babette Wasserman si Albert Thurston si ale spaniolilor de la Magnanni, stilizate binenteles de Adina Buzatu, s-a caracterizat printr-o explozie de culoare si intrazneala, tinutele fiind unele avangardiste, lejere, purtabile de catre orice barbat cu personalitate si simt estetic si menite sa atraga privirile tuturor.