vineri, aprilie 09, 2010

Curs Valutar 9 Aprilie

Euro s-a apreciat iar fata de ziua de ieri iar dolarul s-a depreciat fata de ziua de ieri.
1 Euro 4.1308 Lei
1 Dolar 3.0845 Lei

Jocuri de Gatit

Invata sa-ti prepari singur mancare, sa te gospodaresti, sa iti faci o prajitura, un tort! invata cum se pun preparatele, in ce ordine, cat timp trebuie tinute la aragaz sau in cuptorul cu microunde si multe multe altele!

Jocuri Noi pe jocuri.itbox.ro

Jocuri Noi pe jocuri.itbox.ro

Concert Mika la Orange Prepay Party 2010

Orange îl aduce în premieră în România pe MIKA la Orange PrePay Party, într-un eveniment cu intrarea liberă care va avea loc sâmbătă, 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia.

Debut remarcabil in Marea Britanie pentru INNA

La doar o saptamana dupa lansare, piesa a debutat in topul general pe pozitia a 8-a si in topul dance pe prima pozitie, surclasand piesa “Rock your body” a celor de la Black Eyed Peas.

Duminica, odata cu reactualizarea clasamentului “Hot” a urcat doua pozitii, pana pe sase, in topul general si a ramas pe prima pozitie in topul dance.

Daca britanicii abia incep sa guste din muzica Innei, “Hot” fiind primul single lansat in Marea Britanie, altfel stau lucrurile in Olanda, unde cel de-al treilea single lansat acolo “Love” a intrat in Dutch Top 40 pe pozitia 27, sau Grecia, unde “Deja Vu” se afla pe pozitia secunda din topul general.

INNA – Senorita (Love Clubbing by Play & Win)

Ultima melodie INNA: INNA – Senorita (Love Clubbing by Play & Win)