luni, mai 03, 2010

Surprize-surprize pentru Adina Buzatu la Bucharest Fashion Week

Consecventa stilului care a consacrat-o, Adina Buzatu a adus pe podiumul Festivalului de Moda de la Bucuresti cea mai fashion colectie din intregul festival.

Colectia TRENDS by ADINA BUZATU conceputa cu piese ale italianilor de la Messagerie si Royal Hem, ale britanicilor de la Babette Wasserman si Albert Thurston si ale spaniolilor de la Magnanni, stilizate binenteles de Adina Buzatu, s-a caracterizat printr-o explozie de culoare si intrazneala, tinutele fiind unele avangardiste, lejere, purtabile de catre orice barbat cu personalitate si simt estetic si menite sa atraga privirile tuturor.

Daca pana acum Adina a promovat prin aparitiile sale moda exclusiv masculina, in cadrul showului de moda de la Bucharest Fashion Week cunoscuta stilista a pus accentul pe moda unisex imbracand si modele feminine in tinute masculine si demonstrand ca stilul nu are sex, ceea ce conteaza fiind doar originatatea si eleganta.

Si daca show-ul TRENDS by ADINA BUZATU a fost surpriza placuta a Bucharest Fashion Week, ei bine si stilista a avut parte la randul ei de o surpriza de proportii fiind copiata atat ca stil cat si ca modalitate de exprimare de un brand masculin nou intrat pe piata. Adina Buzatu s-a amuzat copios considerand flatant faptul ca cineva preia modelul ei construit in peste 10 ani de activitate in lumea modei in loc sa-si caute un drum si un stil propriu.

Mai putin placut pentru consumatorii de moda este insa faptul ca respectivul brand a copiat colectiile stilizate de catre Adina Buzatu in sezoanele trecute prezentandu-le cu titlul de noutate in 2010.

@via bancadejocuri plus

Niciun comentariu: