joi, mai 06, 2010

Iris cântă în deschiderea AC/DC

Trupa Iris va canta in deschiderea concertului AC/DC in Romania, programat pe 16 mai, in Piata Constitutiei din Capitala, informeaza organizatorii evenimentului.

“Ne bucuram nespus ca trupa Iris va avea ocazia sa cante inaintea celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii!” a declarat Cristi Minculescu, liderul Iris.

In afara de Iris, inaintea recitalului trupei australiene, va mai urca pe scena o alta formatie al carei nume nu a fost facut public inca.Fanii AC/DC mai au la dispoziţie 1.000 de bilete în faţa scenei la concertul pe care trupa îl va susţine în Bucureşti pe 16 mai, după ce organizatorii au luat decizia de a suplimenta numărul tichetelor, datorită cererilor repetate venite din partea publicului.

Sursa: Muzica360

Mai sunt în vânzare două categorii de bilete, Normal Circle şi VIP. La categoria Normal Circle s-au pus în vânzare 20.000 de bilete la preţul de 127,2 lei. După ce acestea vor fi vândute, preţul unui bilet la această categorie va fi de 148,4 lei. Organizatorii au anunţat că intenţionează să vândă până la 80.000 de bilete. În ceea ce priveşe biletele VIP, acestea costă 477 de lei şi presupun locuri în tribune.

Organizatorii concertului AC/DC recomandă fanilor să achiziţioneze bilete doar din punctele autorizate, fiind depistate deja câteva tichete obţinute fraudulos, care au fost invalidate. Toate biletele vor fi scanate la intrare. Concertul AC/DC va avea loc pe 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Capitală, începând cu ora 18.00.

Niciun comentariu: