sâmbătă, mai 01, 2010

Maratonul ”Prima Evadare” se desfasoara de Ziua Europei , pe 9 mai

"Prima Evadare" este singurul maraton de mountain-bike din Bucuresti si cel mai mare concurs de acest gen din tara. Aflat la a doua editie, concursul se va desfasura duminica, 9 mai, de ziua Europei. Anul trecut concursul a adus la start peste 600 de concurenti, stabilind un nou record national de participare.
“Suntem increzatori in succesul acestui maraton, deoarece cu 10 zile inaintea startului s-au inscris online peste 500 de concurenti. Astfel, estimam ca anul acesta vom avea un numar total de peste 1000 de participanti, majoritatea acestora fiind amatori”, a declarat organizatorul concursului, Daniel Sardan, din partea Clubului Alpin Roman.


Anul acesta COSMOTE Romania s-a alaturat sustinatorilor “Prima Evadare“, devenind sponsorul principal al competitiei. Pe langa sustinerea logisticii competitiei, COSMOTE va oferi participantilor accesorii necesare in cadrul concursului dar si premii atractive care pot fi castigate in cadrul unei tombole la care vor mai contribui Bikexpert, Surmont si Optiplaza.

Detalii aici

Niciun comentariu: