sâmbătă, mai 01, 2010

2 Mai Ziua Tineretului

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti anunta organizarea unei actiuni cu caracter sportiv si de divertisment la care vor participa tinerii din Bucuresti cu ocazia zilei de 2 Mai Ziua Tineretului in parcul IOR, intrarea I Cuza incepand cu ora 10:00

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va invita de 2 Mai in parcul IOR la Foisor incepand cu ora 10:30 la concerte de muzica medievala, folk, pop si rock cu: Mircea Bodolan, Grupul de muzica medievala si traditionala Truverii, grupul de muzica folk Wind, grupul de muzica rock Solaris, trupa 13 si solistele pop Diana Doroftei, Ana Cojocaru , Camelia Stanciu.

Organizatorii 2 Mai Ziua tineretului v-au pregatit in Parcul IOR intrarea Al. I . Cuza o serie de activitati sportive si de divertisment pentru toate gusturile: cros, intrecere pe role, sah, desene pe asfalt, demonstratie de karate, free hugs.

Partenerii in proiectul 2 mai Ziua Tineretului vor fi: Prefectura Municipiului Bucuresti, Primaria sectorului 3, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti , Liceul de Arte Plastice N. Tonitza-Bucuresti, Colegiu Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice Ioan N. Socolescu, C.S. Olimpia, C.S.S. triumf, Centrul de Tineret Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti, Coca cola, SC Life Publicity Design SRL, ONG LumeBuna.

Pe larg aici

Niciun comentariu: