marți, aprilie 20, 2010

Caffe Festival - EUROPAfest 2010

Daca simti ca te strange cravata si te sufoca biroul, daca incerci sa scapi de zgomot si de trafic, sau pur si simplu vrei sa te eliberezi de rutina zilnica, jmEvents te invita intre 7 si 12 mai la Caffe Festival – EUROPAfest. Ia-ti prietenii si vino sa te relaxezi in acorduri de jazz, blues si pop la Hard Rock Cafe.

Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EUROPAfest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera consumatorilor de jazz, blues si pop, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca.Timp de 6 seri, la Hard Rock Cafe vor avea loc evolutii live extraordinare, improvizatie la scena deschisa si momente eclectice de primavara. In spatiul neconventional al clubului, nume actuale din muzica europeana si noua generatie de jazz sustin concerte si jam sessions in mijlocul publicului.

Caffe Festival va debuta pe 7 mai printr-un concert extraordinar al Stelzhamma, din Austria. Un rasfat auditiv menit sa gadile urechile, spiritele si chiar si cele mai subtiri gusturi. O combinatie insolita de jazz si muzica traditionala austriaca rotunjita pe alocuri cu note funky.
In zilele urmatoare sunt programate evolutiile de exceptie ale trupelor Parafusions / Italia, Ungaria, Saxest & Siim Aimla / Estonia, Orchestra da Tre Soldi / Italia, Art Voices / Armenia, Milo Suchomel Quartet / Slovacia, QL / Romania alaturi de noua generatie de jazz.

Sursa: muzica360

Niciun comentariu: