joi, mai 13, 2010

Petrecere caritabila in jurul lumii, intr-o singura noapte!

Joi, 20 mai 2010, incepand cu ora 21.00, in Dublin PUB are loc un eveniment caritabil special, intitulat Party around the world – in one night“. Evenimentul este organizat de echipa ENVENTIVE de masteranzi la marketing – FEEA, UAIC, in parteneriat cu Fundatia Star of Hope Romania. “Party around the world – in one night” este o petrecere tematica cu tombole, concursuri si premii in valoare totala de peste 4000 Euro si are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea amenajarii Centrului Regional de Reabilitare Steaua Sperantei, dedicat copiilor si tinerilor cu dizabilitati (autism, sindrom DOWN, paralizie cerebrala).

Evenimentul pune fata in fata diferite culturi ale lumii, pentru a invata tinerii sa fie mai receptivi la nevoile celor din jurul lor, mai toleranti cu alte culturi si mai sensibili fata de cei aflati in suferinta. Petrecerea caritabila va fi moderata de Bobi (Fara Zahar), iar participantii vor avea partea de momente artistice sustinute de invitata speciala Angelica Flutur, alaturi de ansamblurile Coconite, Doina Carpatilor, Galileo Nazareth, Dionysos, Loli Coxa si Raduga. Biletele de 20 lei si 30 de lei se gasesc la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Corp B, parter si la Iulius Mall, parter (standul Fundatiei Star of Hope Romania) si etaj 2 (in fata Librariei Carturesti).

Parteneri: Dublin PUB, Universitatea Al. Ioan Cuza Iasi, Iulius Mall, JCI, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Centrul Cultural Francez, EuroED, Centrul Cultural al Americii Latine si Caraibelor, Centrul Cultural Arab, Asociatia Romano Japoneza Himawari, Uniunea Ucrainenilor din Romania, Directia pentru Sport a Judetului Iasi, Print Multicolor, RVN, ROZAR Alpinism Utilitar, DreamStudio, UNSR, ANOSR, Creativ Metalco.

Parteneri media: Kiss FM, CITV, Tele M, Ziarul de Iasi, 24-FUN, 360 city, Opinia Veche, Iasul Monden, iasi4u.ro, inoras.ro, newsiasi.ro, Party Iasi, Affichage.

Sponsori: Mr. Bricolage, Sala de Catarat, Club Viper, Casa TEO, SC GIM SRL, Anselmo, Polirom, Hotel Noblesse, Scoala de Dans Dance Energy, Prima Food, Alevia, Nichi Cristina Nichita, La Corniche, New Power Gym, Razvan Hairstyle, gravat.ro, Vodafone, AVON, floridinstrada.ro, buchetedeciocolata.ro.

Echipa ENVENTIVE este o echipa de masteranzi creativi si determinati sa promoveze cunoasterea, intelegerea si acceptarea diferentelor care exista intre oameni la nivel cultural, economic si social.

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala a carei misiune o reprezinta imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor aflati in dificultate, in special a celor cu dizabilitati, prin crearea unui mediu de valorizare a fiintei umane, ce ofera demnitate si incredere. Fundatia Star of Hope Romania furnizeaza servicii in judetele Iasi, Botosani si Vaslui, prin intermediul a cinci centre de consiliere si sprijin.

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul de eveniment www.dublinparty.info si pe site-ul fundatiei www.starofhope.ro.

Sursa: Stiri GDA

Niciun comentariu: