marți, mai 11, 2010

Vodafone ofera Internet mobil de mare viteza pentru 90% dintre romani

Vodafone anunta lansarea la nivel national a serviciilor 3G in frecventa 900 MHz, oferind acces la Internet mobil pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps.

Vodafone Romania isi extinde portofoliul de Internet mobil cu servicii prepaid, prin Cartela Internet Vodafone, disponibila utilizatorilor din toata tara prin oferte incepand cu 5 Euro credit.

„Daca in urma cu 5 ani lansam primele servicii 3G din Romania, astazi, ne bucuram sa anuntam disponiblitatea Internetului mobil pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps, prin reteaua Vodafone. Noua noastra retea UMTS 900 MHz a fost dezvoltata pe parcursul ultimului an, printr-o investitie semnificativa, folosind o solutie unica in lume, prin modul in care imbina tehnologiile GSM si UMTS. Suntem primul operator din Romania care ofera acoperire nationala pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza, inclusiv in multe zone din tara unde nu exista alte solutii de acces la Internet. Prin aceasta premiera, raspundem si nevoilor clientilor nostri din segmentul business, pentru care accesul national la serviciile de date mobile de mare viteza, dar si performanta retelei, sunt foarte importante. Acum, toti clientii nostri au la dispozitie servicii de comunicatii de cea mai buna calitate la preturi avantajoase, prin intermediul celei mai extinse si performante retele din Romania”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Sursa: Stiri Telefoane Mobile

Niciun comentariu: