vineri, februarie 26, 2010

Radio Muzica Online

Un utilizator de DC++ din Cluj cu iniţialele T. D. este al doilea „pirat” din ţara noastră care a fost prins de autorităţi, însă, după ce a achitat 10.000 de lei către Asociaţia Industriei Muzicale din România (AIMR), a fost scos de sub urmărirea penală.

Asociaţia Industriei Muzicale din România (AIMR) a formulat către IPJ Cluj o plângere penală împotriva unui utilizator DC++, care punea la dispoziţia publicului prin intermediul programului instalat opere muzicale şi alte produse protejate de copyright.

În urma cercetărilor penale s-a identificat făptuitorul şi a fost audiat de către Parchet, ocazie cu care a recunoscut că a utilizat DC++, însă fără să ştie că este ilegal.

În ianuarie 2010, inculpatul T.D. a achitat către AIMR suma de 10.000 lei reprezentând prejudiciul cauzat pentru postarea în reţeaua DC++ a fonogramelor şi videogramelor muzicale. Pentru că acesta a achitat daunele, procuratura a decis scoaterea de sub urmărire penală a acestuia.

Sursa: Capital

Cel mai bine in aceasta situatie este sa ascultati muzica online sau radio online iar in acest fel inlaturati orice riscuri.

Niciun comentariu: