vineri, februarie 26, 2010

Senatorii au idei de afaceri: vor magazin de suveniruri!

Conducerea Senatului a decis să urmeze exemplul Camerei Deputaţilor pentru atragerea de fonduri extrabugetare, aprobând înfiinţarea unui centru de conferinţe, similar celui de la Cameră, dar şi deschiderea unui magazin de suveniruri şi materiale promoţionale personalizate.

Potrivit unui memorandum intern, se doreşte crearea unei structuri similare Centrului de conferinţe a Camerei Deputaţilor, în vederea organizării de activităţi şi evenimente pentru valorificarea spaţiilor deţinute de Senat şi promovării imaginii Senatului şi înfiinţarea unui magazin de carte şi suveniruri - "Library shop" - în vederea promovării Senatului prin materiale promoţionale personalizate.

"Conducerea Senatului a aprobat în principiu aceste propuneri ale noastre. Dorim să atragem unele fonduri extrabugetare, deoarece dispunem de un spaţiu care, credem noi, va fi atractiv pentru public, dar şi pentru că bugetul nostru este foarte mic. Evident, va trebui să obţinem aprobarea necesară şi din partea Ministerului de Finanţe", a declarat secretarul general adjunct al Senatului, Gheorghe Constantin.

El a adăugat că încă nu au fost identificate sălile care vor fi propuse pentru a intra în circuitul Centrului de Conferinţe.

Niciun comentariu: